Sinau Boso Jowo

Iki boso ngawur, aku wis lali coro nulis boso jowo sing bener. Iki aku tulis supoyo aku adil, soale wingi nulis sinau boso inggris, terus saiki tak cobo nulis boso jowo. Iki aku lagi sinau, nyuwun duko ajo diseneni loh, nek salah kabeh.

Aku iling 30 tahun kepungkur, wektu aku isih lungguh ono bangku SMP, ono SMP Negeri Semboro Tanggul Jember. Elek-elek ngene nilaiku boso jowo oleh songo alias sembilan. Loh tapi opoko saiki kok boso jowoku murat-marit koyo gabah di interi, muter ngalor ngidul gak karuan parane.

Nek gak salah waktu iku Asmone guruku bapak Karno, salam saking murid panjenengan sing ngawur iki. Aku waktu ikut iling panjenjenengan ukum soale, maringi conto karo konco dolananku Asli Supanan arek soko Semboro kendalan. Yok opo rek salak’e opo isih gembel dan enak. Sampean saiki wis duwe putu piro.

Halah, omong opi iki, tapi gak usah kawatir lan sumelang, dijamin boso jowoku iki orang dobel dobel alias duplicate content. Dadi ora diseneni karo google.com mesin nggoleki sing pinter iku.

Aku tak mandek nang kene ndisek yo. poro konco-konco sing pinter-pinter. Ketemu maneh……

Salam sukses soko Petani Boso Jowo,

Mugo mugo jembar dalane, padang kubure, hehehe mbakrak maneh iki, urung mati iki pak De…

Hasil pencarian untuk artikel ini:

coro pinter boso jowo (1)
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.